REVIEWS

LAAT ENERGIE JE INSPIREREN

“Lieve Elise, wat een reis ons Mentorship van afgelopen half jaar. Bedankt dat jij er was, er waren diepe dalen en fantastische hoogtepunten en ik heb veel geleerd van beiden. Mijn grootste lessen zijn dat ik mag vertrouwen op mijn lichaam, dat niet alles vanuit mijn hoofd hoeft te komen en ik meer zachtheid mag toelaten in alle aspecten van mijn leven. De combinatie van de sessies – die ik als intens maar als heel waardevol ervaarde – en de voiceberichten in de tussentijd zorgden ervoor dat ik echt alles uit dit mentorship & mezelf heb kunnen halen. Je was voortdurend in staat om mij op de juiste manier te challengen. IK HEB ECHT KUNNEN GROEIEN OP ALLE VLAKKEN ALS MENS ZIJN.”

Annet (van Osch) Timmermans – Founder FemFire | Strategy Sprint facilitator  | Projectmanager IT

ELISE HAS BEEN MONUMENTAL IN MY TRANSITION INTO MY FEMININE POWER – we have started on my initial goals but it soon became obvious to Elise that handling any emotional crisis and releasing tension in the body and the mind was more important. She knew when and how to pivot and for me, that really worked. She was always helpful, deeply connected, and truly interested in how I was between the sessions. I felt taken care of and empowered by a true sister. Thank you for the journey, Elise”

 Cristina Danila – Fractional CMO & Consultant

“OM MIJN EIGEN VEILIGE RUIMTE TE CREËREN, ZONDER TOESTEMMING VAN MENSEN OM ME HEEN.”

Belangrijkste doorbraak na een embodiment sessie.

Loes de Ruiter – Founder Growth Team Coaching

“Elise kwam in mijn leven in één van mijn moeilijkste periodes. Ik stond op een punt waarbij ik vanuit een overlevingstand alleen maar in mijn masculiene energie zat. Ik was mezelf kwijt, maar wist dat nog niet. Elise heeft mij het gehele traject keer op keer laten zien hoe ik mezelf saboteerde en hoe dat mij tegenhield in mijn groei. Naarmate ik dieper met mezelf verbond, en mijn eigen vuur weer begon te voelen, naarmate mijn beslissingen eerlijker en gegronder werden. Ik heb mijn leven en mezelf op allerlei lagen opnieuw ontmoet. DE DIEPSTE EN MEEST WAARDEVOLLE REIS DIE IK OOIT GEMAAKT HEB, vanuit mijn hart, dankjewel daarvoor “

 Carry D. – CMO

“De masterclass van Elise was een cadeau en een hele verrassing. Een cadeau omdat ze je 2 uur lang op zo’n heerlijke manier meeneemt in je lichaam. Haar enthousiasme en oprechtheid werken aanstekelijk en omdat er veel gedaan en bewogen wordt, ga je er zo makkelijk in mee.

Ik kwam net van mijn werk, dus mijn geest was nog behoorlijk actief aan het begin, maar ze had me in korte tijd in mijn lichaam en tegen het einde lag ik daar met een heerlijk tintelend lichaam, een paar nieuwe inzichten en een paar rollende tranen op mijn zachte lijf. Wat heerlijk.

Wat me verbaasde was dat ze dit zo snel en zelfs over de Zoom heen voor elkaar kreeg. Een aanrader voor iedere vrouw. Laten we vooral steeds meer thuiskomen bij ons eigen lichaam, bij onszelf.”

Mervi Turkenburg

Reclaim the body en voetreflex therapeut

“Tijdens je masterclass voelde ik mezelf in mijn lichaam zinken en een energiestroom, gekenmerkt door zachtheid en vertrouwen, stroomde door me heen. Het voelde als thuiskomen in mijn eigen lichaam. Alleen al deze sessie bracht me aanzienlijk dichter bij mezelf. Opmerkelijk hoe je dat mogelijk maakt! Bedankt dat ik dit met jou mocht ervaren!”

Sandra Breed – de Wit

Eigenaar Breed Interieur en gecertificeerd NEI Coach

“Als ondernemer en coach kan ik mijn succes in de weg staan. Daarom vind ik het heerlijk om met Elise te werken. Ze geeft me de ruimte om mijn geest weer te verbinden met mijn lichaam. Om me toe te staan te voelen, zelfs als dat ongemakkelijk is. IN DIE RUIMTE GEBEURT ER IETS MAGISCH. Stukken vallen op hun plaats en nieuwe inzichten worden gevonden. Ik vind de antwoorden die me in staat stellen om veel verder te gaan dan mijn beperkingen. “

Loes de Ruiter – Founder Growth Team Coaching

“Elise voelt heel goed aan wat je nodig hebt. Met precisie leidde ze me naar de kern van mijn probleem en hielp ze me weer CONTACT TE MAKEN MET MIJN LICHAAM. Met liefde liet ze me zien hoe ik kon luisteren, voelen en mezelf toestaan om mijn lichaam mij te laten leiden. De belichaamde benadering met somatische tools was nieuw voor me, maar zeer effectief. Op dit moment in mijn leven was het 100% wat ik nodig had.”

Anouk T. – HR Directeur

“Ik werk aan mijn persoonlijke groei en ontwikkeling, in alle dimensies. Ik geef weer prioriteit aan mezelf om me vanuit een diepere plek te verbinden met mijn werk, mijn relatie en mijn gezin.

Ik leer weer hoe contact te maken met mijn innerlijke stem en hoe ik mezelf weer echt kan voelen.

De schoonheid van deze reis ligt in het vermogen om alle facetten van mijn leven te beïnvloeden, waardoor ik het nog belangrijker vind om dit pad te blijven bewandelen.

Het voelt alsof ik eindelijk mijn sleutel weer gevonden heb, het slot is alleen nog een beetje roestig.”

Annet van Osch – Procesmanager (review na 6 weken in het Feminine Embodiment Mentorship)

“Een van de vele positieve eigenschappen van Elise is haar natuurlijke vermogen om niet alleen beperkende gedachten te identificeren, maar ook om ze te helpen overwinnen. Ze heeft me geholpen om door de cyclus van overmatig denken heen te breken, actie te ondernemen en dit in mijn leven te integreren. Met haar AUTHENTIEKE COACHINGSTIJL verandert ze het vastgeroeste patroon van je gewoon overgeven aan je huidige gemoedstoestand in een versterkend patroon: duidelijkheid creëren over wat het is dat je wilt en hoe je wilt groeien als persoon.”

Lenneke H. – Global Employer Branding Lead

“Ik heb met Elise samengewerkt via persoonlijke coaching en mentorship. Al na onze eerste sessie wist ik dat onze reis zoveel waarde zou toevoegen aan mijn dagelijkse beproevingen.

Ze werkte met me samen om me te begeleiden naar waar ik me in controle voelde. In plaats van me mee te trekken en het me te laten zien, liep ze achter me aan en moedigde ze me aan om de mist op te ruimen zodat ik de oplossingen kon zien die ik nodig had binnen mijn autonomie.

Ik voelde meteen dat de somatische en belichaamde hulpmiddelen een positieve invloed hadden op de manier waarop ik dingen waarnam. Er was onmiddellijke voldoening en langdurige effecten op de manier waarop ik in staat was om het leven te navigeren binnen mijn mogelijkheden.

Ik kan haar aan iedereen aanraden die de kwaliteit van zijn of haar leven wil verbeteren door ZELF MEESTERSCHAP EN GROEI!”

Nicola Schoeman – Marketingmanager 

 

Chat openen
1
Hello! How can I help you? ✨