ZELF DE KRACHT VAN EMBODIMENT ERVAREN

AGENDA

7 april, 15.00-18.00, live masterclass sessie 

In het nederlands, €45,- 

@yogastudioveenendaal

uit je hoofd, in je lijf – the full embodiment experience.

Een krachtig live masterclass waar we helemaal uit het hoofd gaan, en de mooie wereld van het lichaam induiken d.m.v. ademwerk, body movement, touch, visualisatie en meditatie.

Tijdens deze workshop openen we jouw unieke energielagen en stemmen we nog meer af op je ware zelf en je unieke krachten. 

Deze masterclass is speciaal voor vrouwen die op een dieper niveau contact willen maken met zichzelf en hun vrouwelijke energie. Die verlangen naar meer verbinding met het lichaam. Tijdens de masterclass zul je antwoorden vinden op vragen en verlangens die je hebt, waar je je misschien niet eens bewust van bent. Open jezelf voor de ervaring en laat je lichaam je tijdens het masterclass vertellen wat het meest relevant voor jou is op dit moment.

Waar mag je je op richten, wat kun je loslaten, en wat houdt je momenteel tegen om te gaan voor wat je werkelijk wilt?

Spreekt dit je aan? Reserveer dan nu je plekje (via whatsapp of email) en laat je lichaam jouw leiden, niet je hoofd! Een geweldige kans om in contact te komen met andere gelijkgestemde vrouwen, jouw vrouwelijke energiestroom wakker te maken, nieuwe inzichten te krijgen en een heel nieuw niveau van openheid te bereiken.

IT’S ALL YOURS AND IT’S THERE FOR YOU TO COME AND GET IT.

* door je in te schrijven geef je direct toestemming voor de aanmelding op de “Lead in Alignment” nieuwsbrief. 

“De masterclass van Elise was een geschenk en een aangename verrassing. Een geschenk omdat ze je op zo’n prachtige manier twee uur lang meeneemt in je lichaam. Haar enthousiasme en oprechtheid zijn aanstekelijk, en omdat er veel activiteit en beweging bij betrokken is, is het zo gemakkelijk om erin mee te gaan.

Ik kwam net van mijn werk, dus mijn geest was aan het begin nog behoorlijk actief, maar ze bracht me snel terug in mijn lichaam, en tegen het einde lag ik daar met een heerlijk tintelend lichaam, een paar nieuwe inzichten en een paar rollende tranen op mijn schapenvacht. Wat heerlijk.

Wat me verraste was dat ze dit zo snel bereikte, zelfs via Zoom. Een aanrader voor elke vrouw. Laten we vooral doorgaan met steeds meer thuis te komen in ons eigen lichaam, bij onszelf.

Mervi Turkenburg

Reclaim the body & voet reflexoloog

“Tijdens jouw masterclass voelde ik mezelf wegzakken in mijn lichaam, en een stroom van energie, gekenmerkt door zachtheid en vertrouwen, stroomde door me heen. Het voelde als thuiskomen in mijn eigen lichaam. Alleen al deze sessie bracht me aanzienlijk dichter bij mezelf. Opmerkelijk hoe je dat faciliteert! Dank je wel dat je me dit hebt laten ervaren!”

Sandra Breed - de Wit

Eigenaresse Breed Interieur & NEI Coach

Chat openen
1
Hello! How can I help you? ✨