MIJN VERHAAL

mijn why

mijn why

Ik geloof in een wereld waar vrouwen echt in het centrum van hun eigen universum staan. Volle verantwoordelijkheid nemen voor het leven dat ze leiden en de keuzes die ze maken. Mogen balanceren tussen hun feminine en masculiene krachten. Het verschil maken vanuit zachte kracht, kwetsbaarheid en pure rauwheid. Hiermee de wereld een oprechtere plek maken, en vullen met vuur en liefde.

Over eeuwen heen, generaties door, dienstbaar moeten zijn, geen zeggenschap over het eigen lichaam, keuzebeperking, religie, pijnen, trauma’s, conditionering en ga zo maar door, zijn vrouwen steeds verder van zichzelf vandaan komen te staan en van hun unieke eigen KRACHT, WILDNESS, AUTHENTICITEIT, CREATIVITEIT, SPEELSHEID en SENSUALITEIT. 

De tijd is gekomen om je plek als vrouw zijn weer in te nemen, volledig, zonder sorry te zeggen, om impact te maken en te doen waar jij hiervoor op aarde bent. 

mijn verhaal

Ik had het allemaal. Een succesvolle carrière in sport en marketing. Leiderschapsposities op hoog niveau tijdens mijn hele carrière. Moeder van 3 jongens, een geweldige partner. Vrienden. Ik had de wereld rondgereisd. Alles gezien. Mijn leven bestond uit overvloed, in alles.

En booom… Na de geboorte van mijn derde zoon verloor ik mezelf. De periode na de bevalling was zwaar en op de een of andere manier begon alles uit elkaar te vallen. Dit was het moment waarop mijn persoonlijke reis begon. 

Toen ik van therapie naar therapie ging om een diepgeworteld jeugd trauma te overwinnen, wees het universum me de weg naar Somatic Self-Mastery. Weer contact maken met mijn lichaam was mijn weg omhoog, naar het licht.

DIT WAS EEN ABSOLUTE LEVENSVERANDERENDE ERVARING VOOR MIJ.

De energie verschoof en ik ontdekte mijn diep verborgen waarheid en verlangens. Ik kwam eindelijk thuis bij mezelf. Vanaf dat moment werd mijn innerlijke vuur ontstoken, en kon ik nog dieper in tappen op mijn sensuele levensenergie. Ik omarmde de gaven waarmee ik geboren was om mijn doel te volgen. En het leven te leven waarvoor ik bedoeld was. 

WAT IS MIJN ACHTERGROND

Ik ben mijn carrière begonnen als High Intense Sports Instructor. Met +10 jaar ervaring heb ik vele mensen geholpen hun persoonlijke fysieke doelen te bereiken en hun zelfvertrouwen en lichaamspositiviteit te vergroten. 

Met +17 jaar op de teller in (inter)nationale marketing- en strategische leidinggevende functies, zowel bij creatieve- en digitale bureaus als in het corporate bedrijfsleven, heb ik brede en diepgaande ervaring opgedaan. Ik heb gewerkt met en voor A-merk klanten zoals Coca-Cola, Philips, Canon, Tommy Hilfiger, Nike, Acco Brands. Gedurende mijn hele carrière heb ik high-performing teams aangestuurd en begeleid met eigenaarschap, vertrouwen, authenticiteit en flexibiliteit als de belangrijkste ruggengraat.

Sinds 2021 kwam al mijn ervaring bij elkaar en ben ik Mentor geworden voor andere krachtige vrouwelijke en mannelijke leiders. Ik heb mezelf gecertificeerd als Coach om mijn kennis met de wereld te delen vanuit een gegronde basis. Als Feminine Embodiment Coach begeleid ik vrouwelijke leiders, ondernemers en leidinggevenden in hun transformatie naar het volgende niveau, persoonlijk en professioneel. Als Leiderschap Coach heb ik diepgaande ervaring opgebouwd in het bekrachtigen, begeleiden en coachen van leiders en het begeleiden van mensen op C-level in hun strategische en persoonlijke groei.   

 

SCHOLING

NONONS Coach Intensive gecertificeerd (EMCC EQA-accreditatie op practitioner niveau), Somatic Leadership Mentorship level 1, 2 & 3 door Taya Stapelfeldt, Bachelor in Commerce + Minor in Advertisement & Copywriting, gecertificeerd Project Manager en High Intense Sports Instructor en opgeleid in Mindfulness @ work en Authentiek Leiderschap door New Female Leaders. 

 

 

Chat openen
1
Hello! How can I help you? ✨