LEEF VRIJ EN VOLUIT

OMARM WIE JIJ

WERKELIJK BENT

Het vuur is gedoofd in jou. Ergens ben je een deel van jezelf kwijt geraakt.  

In het moederschap, in een complexe of verstikkende relatie, tijdens het opbouwen van je bedrijf, in verlies of in je sensualiteit en seksualiteit. 

Op dit moment in je leven is er dat diepe verlangen die puzzelstukken weer terug te vinden.

Weer te verbinden met jouw ware essentie en jouw krachtige vrouwelijke roots.

Onbegrensde vrijheid te ervaren en nieuwe mogelijkheden zien.

Om jouw unieke WAARHEID, WIJSHEID, INTUÏTIE EN SENSUALITEIT te ontdekken, omarmen. 

Voorbij die beperkende overtuigingen te breken, dwars door je glazen plafond.

En weer in het centrum van jouw universum te stappen.

Met VERTROUWEN, HELDERHEID EN MOED. 

 

VOOR WIE IS DIT MENTORSHIP?

Voor elke vrouw die de moed heeft om deze sprong te wagen. Vrouwelijke leiders, entrepreneurs, (team)coaches, impact makers. Die meer diepgang zoeken in alle dimensies van hun leven, leiderschap en business en dwars door hun eigen glazen plafond willen breken. Die op een belangrijk kruispunt staan, of een nieuw hoofdstuk in hun leven willen openen. Of nog meer impact willen maken met dat wat ze al doen.

Voor hen die toe zijn aan AAN DE VOLGENDE STAP IN HUN LEVEN VANUIT DIEPE BEWUSTZIJN.

HET MENTORSHIP

Het Feminine Embodiment Mentorship is een rauwe, pure, energieke en wilde ontdekkingstocht naar wie jij werkelijk bent. In jouw kern. 

ontdek wie jij werkelijk bent in de kern

Ontdek wat het betekent om thuis te komen bij jezelf, door in te tappen op je eigen unieke energie flow. Je wordt je bewust van delen van jezelf waar je niet bekend mee bent. Je leert wat jouw unieke manier is om elke keer weer te openen voor jouw potentie en focus aan te brengen zodat jij je leven vanuit volledige innerlijke vrijheid kunt invullen en leven.

1:1 embodied mentor sessies

In on- en/of offline sessies werk ik met al jouw dimensies (fysiek, mentaal, energetisch en spiritueel). Ik gebruik impactvolle somatische empowerment tools zoals diepe aanraking, body movement, ademwerk, verbale coaching, energetisch werk, visualisatie en meditatie. Zo kan vaste energie weer bewegen en jouw oneindige potentieel zich uitbreiden. 

Hoe dit werkt?

Tijdens de hele reis ben ben ik volledig aanwezig bij jou, en creëer ik een ruimte waarin jij diep met jezelf kan verbinden, tijdens en de tussen de sessies in. Zodat jij de delen van jezelf kunt terugvinden die je zoekt. Ik kijk wat jij nodig hebt. In deze ruimte ontstaat de magie waarin jouw vuur haar werk kan doen. Zodat er op diepe lagen flow ontstaat en er impactvolle transformatie plaatsvindt. 

Flowwork & integratiE

Om de nieuwe versie van jezelf bij elke transformatieve shift stevig te integreren, is flow- en integratiewerk een belangrijk onderdeel van het Mentorship. Wat betekent dit in het hier en nu, in jouw werkelijkheid, in jouw dagelijkse leven. Hoe kun jij de beslissingen nemen die je moet nemen en hoe kun jij dit zelf stevig verankeren in jouw leven.

 

REVIEWS

“Als ondernemer en coach kan ik mijn succes in de weg staan. Daarom vind ik het heerlijk om met Elise te werken. Ze geeft me de ruimte om mijn geest weer te verbinden met mijn lichaam. Om me toe te staan te voelen, zelfs als dat ongemakkelijk is. IN DIE RUIMTE GEBEURT ER IETS MAGISCH. Stukken vallen op hun plaats en nieuwe inzichten worden gevonden. Ik vind de antwoorden in mezelf die me in staat stellen om veel verder te gaan dan mijn beperkingen. “

Loes de Ruiter – Founder Growth Team Coaching

“Elise voelt heel goed aan wat je nodig hebt. Met precisie leidde ze me naar de kern van mijn probleem en hielp ze me weer contact te maken met mijn lichaam en essentie. Met liefde liet ze me zien hoe ik kon luisteren, voelen en mezelf toestaan om MIJN LICHAAM MIJ TE LATEN LEIDEN. De embodiment benadering met somatische tools was nieuw voor me, maar zeer effectief. Op dit moment in mijn leven was het 100% wat ik nodig had.”

Anouk T. – HR Directeur

“Ik werk aan mijn persoonlijke groei en ontwikkeling, op alle dimensies. Ik zet mezelf weer op de eerste plek om weer vanuit een diepere plek te verbinden met mijn werk, mijn relatie en mijn gezin.

Ik leer weer hoe contact te maken met mijn innerlijke stem en hoe ik mezelf weer echt kan voelen.

De schoonheid van deze reis ligt in het vermogen om alle facetten van mijn leven te beïnvloeden, waardoor ik het nog belangrijker vind om dit pad te blijven bewandelen.

Het voelt alsof ik eindelijk mijn sleutel weer gevonden heb, het slot is alleen nog een beetje roestig.”

Annet van Osch – Procesmanager

Chat openen
1
Hello! How can I help you? ✨